Welkom in onze wereld van prachtige sieraden, waar passie en luxe samenkomen. Wij zijn Katherin en Joseph, de directeuren van De Hobby Planeet, enthousiast om aan dit nieuwe avontuur te beginnen – een verhaal over luxe, toewijding en de zoektocht naar ongeëvenaarde kwaliteit.

Op onze zoektocht om iets buitengewoons aan onze klanten te bieden, ontdekten we dat Amsterdam en Antwerpen niet zomaar steden zijn, maar de hoofdsteden van luxe en mode. Hier is de aantrekkingskracht van diamanten en de warmte van goud rijkelijk aanwezig. Gedreven door onze onwankelbare inzet voor kwaliteit en betaalbaarheid, leidde onze reis ons verder naar Italië en Spanje, landen beroemd om hun adembenemende sieraden. De schoonheid die we tegenkwamen was zo betoverend dat we geïnspireerd werden om deze magie terug naar Nederland en België te brengen.

Met pure passie en onophoudelijke inspanning hebben we ons merk vanaf nul opgebouwd. Trots presenteren wij u V&F Jewelers (Villalba en Fernandes), een naam nu geregistreerd over heel Benelux. Gespecialiseerd in voortreffelijke oorbellen via ons platform, oorknopjes.com, hebben we gekozen om één ding meester te maken – ervoor te zorgen dat we de beste in het veld zijn. Oorbellen zullen immers altijd een tijdloze essentie in mode blijven.

We nodigen u uit om ons op deze opmerkelijke reis te vergezellen. Elke bestelling is verpakt met liefde en passie, wat onze toewijding weerspiegelt om dit onderneming niet alleen te onderhouden, maar voor de komende jaren te verheffen.

Met liefde, Katherin en Joseph