Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds u uw aankoop heeft ontvangen, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van teruggave. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme, of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:
Cadeaubonnen
Downloadbare software producten
Sommige items voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om uw retour te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Restituties (indien van toepassing)
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst opnieuw uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen restitutie ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen artikelen niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen items alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het voor hetzelfde artikel wilt ruilen, stuur ons dan een e-mail op [email protected]

Cadeaus
Als het artikel is gemarkeerd als een geschenk bij aankoop en rechtstreeks naar u verzonden, ontvangt u een geschenkwaarde voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft verzonden om u later te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en hij zal uw retour vernemen.

Annulering
Annuleren is alleen beschikbaar de eerste 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. Om de annulering te verwerken, moet u een e-mail sturen naar [email protected] Alleen e-mails die 24 uur na de bestelling zijn geplaatst, kunnen worden geannuleerd.

Verzending
Om uw product te retourneren, moet u ons een e-mail sturen naar [email protected]

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Als u een item meer dan  50 Euros verzendt, zou u moeten overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzuimverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel ontvangen.

Artikelen die je niet kunt retourneren:

  • Eigen paintings
  • Beschadigde artikelen na gebruik